Huur een zaal

Ruimte nodig?

Naast heerlijk eten en drinken kun je bij Italiaans restaurant en pizzeria Adriatico in Roosendaal ook een van onze sfeervolle en ruime zalen huren. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen (tot 150 personen) en van alle gemakken voorzien.

Laat je verwennen

VIP-diner

Op een exclusieve, sfeervolle en besloten manier dineren met je allerbeste vrienden, naaste familie of gewaardeerde relaties doe je tijdens een culinair VIP-diner bij Italiaans restaurant en pizzeria Adriatico in Roosendaal (Noord-Brabant).

Meer informatie

Verrassend gastvrij

Presentatie

Wie een sfeervolle locatie zoekt voor het geven van een presentatie of training, zal positief worden verrast door de vele mogelijkheden in Italiaans restaurant en pizzeria Adriatico in Roosendaal. Ontdek de ruimte en faciliteiten in onze sfeervolle zalen en geniet van een gastvrij ontvangst en uiteraard onze culinaire lekkernijen.

Meer informatie

La festa Italiana

Feestje

Heb je iets te vieren of vind je het gewoon hoog tijd om een geweldig feestje te geven voor je vrienden, familie of collega’s? Organiseer je feest dan bij Italiaans restaurant en pizzeria Adriatico in Roosendaal. Wij zorgen ervoor dat dit een gezellig en culinair avondje wordt voor jou en je gasten.

Meer informatie

Vier je verjaardag bij Adriatico

Verjaardag

Op zoek naar een leuke locatie voor een verjaardagsfeestje, voor jezelf of voor een ander? Vier de verjaardag dan bij Italiaans restaurant en pizzeria Adriatico in Roosendaal. Wij verwennen de jarige en de aanwezige gasten met echte Italiaanse gerechten, door onze Italiaanse chef-kok bereid met verse en authentieke ingrediënten.

Meer informatie

Culinair vergaderen

Vergadering

Onze vergaderzaal is de enige plek in Roosendaal waar je met een volle mond mag praten. De unieke combinatie van onze sfeervolle, ruime zaal met alle faciliteiten en de keuken met echte Italiaanse gerechten, maakt van de vergadering gegarandeerd een smakelijke belevenis.

Meer informatie

Ideale feestlocatie

Bedrijfsfeest

Heb je een jubileum te vieren met het bedrijf, is een collega jarig, wil je op een gezellige manier werken aan teambuilding of gewoon je collega’s beter leren kennen? Een avondje bij Adriatico staat garant voor sfeer, gezelligheid en heerlijk eten, rechtstreeks uit de Italiaanse keuken.

Meer informatie

Om nooit te vergeten

Bruiloft

Op de mooiste dag van jullie leven mag het natuurlijk aan niets ontbreken. In onze ruime en sfeervolle zaal kunnen jullie fijn napraten over deze bijzondere dag en alvast toosten op een nieuw leven samen. Wij zorgen voor de lekkerste Italiaanse gerechten en een romantische aankleding.

Meer informatie

Laatste eer

Condoleance

Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij jou en je gasten de mogelijkheid om op een sfeervolle, persoonlijke en respectvolle manier de crematie of begrafenis waardig en geheel in Italiaanse sfeer af te sluiten.

Meer informatie

Bel ons

Telefonisch reserveren?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je liever telefonisch reserveren?

Bel 0165 533 169

Adresgegevens

Brugstraat 55
4701 LC Roosendaal
Nederland

Plan je route

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag: 16:00 - 22:00


Volg ons

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van events en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!