Italiaans genieten

Over ons

Adriatico is een modern en uniek Italiaans restaurant en pizzeria aan de rand van het centrum van Roosendaal, waar het voelt, smaakt en ruikt naar het heerlijke, klassieke en gemoedelijke zuiden van Italië.

Reserveer nu

L’Italia a Roosendaal

Italiaans eten in Roosendaal

Ons doel is om het heerlijke Italiaanse leven naar Roosendaal en de rest van Noord-Brabant te brengen, zodat jij kunt genieten van al het lekkers uit de verrassend smakelijke en gevarieerde Italiaanse keuken. Dit doen we onder andere door traditionele Italiaanse gerechten met verse ingrediënten te serveren die erom vragen om opgegeten te worden. De keuken staat onder leiding van een echte en ervaren Italiaanse chef-kok, die er scherp op toeziet dat de kwaliteit van het eten gewaarborgd blijft.

Addio a Adriatico

Authentiek Italiaans restaurant

Onze vriendelijke bediening verwelkomt je graag voor een authentieke en culinaire ervaring in ons moderne restaurant. Geniet van onze traditionele pizza’s en pasta’s, ontdek de heerlijke Italiaanse vlees- en visgerechten op ons uitgebreide en gevarieerde menukaart of laat je verrassen door een van de dagelijkse suggesties.

Bekijk de menukaart
“Supergezellig en heerlijk Italiaans gegeten! Zowel de pizza als de vleesgerechten waren erg smaakvol en je proeft de verse ingrediënten. Gastvrije en professionele bediening.” Angela

Goede recensies


Tevreden gasten

Wij zijn trots op de gemiddelde score van 4/5 sterren op Tripadvisor en zelfs 4,7/5 sterren op Facebook. Onze gasten zijn erg tevreden over de smaak van het eten, de vriendelijkheid van het personeel en de gezellige, gemoedelijke sfeer. Ervaar het zelf! Reserveer nu!

Goede recensies

Tevreden gasten

Wij zijn trots op de gemiddelde score van 4/5 sterren op Tripadvisor en zelfs 4,7/5 sterren op Facebook. Onze gasten zijn erg tevreden over de smaak van het eten, de vriendelijkheid van het personeel en de gezellige, gemoedelijke sfeer. Ervaar het zelf!

Reserveer nu

Adresgegevens

Brugstraat 55
4701 LC Roosendaal
Nederland

Plan je route

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag: 16:00 - 22:00


Volg ons

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van events en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!