Restaurant Roosendaal

Italiaans genieten

BIJ RESTAURANT ADRIATICO IN ROOSENDAAL

Waan je even in Italië

Op zoek naar een lekker restaurant in Roosendaal?

Dan ben je bij restaurant Adriatico in Roosendaal aan het juist adres! Vanuit ons restaurant, nabij het station en de bioscoop in Roosendaal, voorzien we onze gasten van de lekkerste, traditionele Italiaanse gerechten. Restaurant Adriatico in Roosendaal zweert bij de pure smaken van de authentieke Italiaanse keuken. Mede daarom zijn er bij dit restaurant dan ook alleen echte Italiaanse chefs in de keuken te vinden. Vanuit ons sfeervolle pand in de Brugstraat in Roosendaal slaat klassiek Italië bij ons de klok. Denk aan de lekkerste pasta’s, pizza’s, carne, pesce en dolce. Daarnaast zijn er dagelijks suggesties buiten de kaart om. Kom zeker eens proeven bij dit unieke Italiaanse restaurant!

Restaurant Roosendaal - eten

 

Culinaire ervaring in Roosendaal

Restaurant Roosendaal Adriatico serveert enkel authentieke specialiteiten uit de Italiaanse keuken. Zo worden al onze gerechten bereid met verse, eerlijke en smaakvolle producten. Onze gevarieerde menukaart zorgt ervoor dat er voor ieder wat smakelijks op te kaart staat. Bij restaurant Adriatico in Roosendaal kan je genieten van de lekkerste pizza’s en pasta’s, maar ook voor een smaakvolle antipasti, goede carne of pesce draait onze Italiaanse chef zijn hand niet om. Daarnaast hebben we dagelijkse suggesties buiten onze kaart om. Wanneer je op zoek bent naar een unieke, culinaire ervaring vol zalige smaken, geuren en kleuren dan moet je bij dit restaurant in Roosendaal geweest zijn! Benieuwd naar wat restaurant Adriatico te bieden heeft?

Bekijk hier onze menukaart!

 

Tussenstuk2

Italiaans eten

Geeft u een glimlach

Service met een glimlach!

Wanneer je bij Adriatico komt lunchen of dineren ervaar je de rustieke, sfeervolle omgeving welke je doet denken aan het zuiden van Italië. Vanuit ons authentieke pand in de brugstraat in Roosendaal voorzien wij onze gasten van de lekkerste gerechten met een service zoals we zelf ook geholpen willen worden. Open, vriendelijk en altijd met een glimlach.

Nu reserveren!

Restaurant Roosendaal - eten

 

Restaurant Roosendaal - eten

Adriatico in Roosendaal is er voor iedereen

Dit Roosendaalse restaurant open graag haar deuren voor iedereen voor lunch of diner. Van gezinnen tot koppels voor een romantisch diner. Tot aan zakelijk dineren of een verjaardagsfeestje. De hartelijke, warme sfeer maakt dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij Adriatico in Roosendaal. Met ons jonge, enthousiaste team verwelkomen wij iedereen om Italiaans te komen genieten bij ons Restaurant in Roosendaal!

Nu reserveren!
Tussenstuk3

Geniet van de authentieke, Italiaanse keuken

Restaurant Adriatico in Roosendaal