Italiaans Restaurant Roosendaal

Smaakvol genieten

Bij Italiaans restaurant Adriatico in Roosendaal

Op zoek naar een lekker Italiaans restaurant in Roosendaal?

Van pasta’s en pizza tot carne en antipasti

Dan ben je bij Italiaans restaurant Adriatico in Roosendaal aan het goede adres! Vanuit ons sfeervolle pand voorzien we onze gasten van de lekkerste, authentieke Italiaanse gerechten. Ons Italiaans restaurant in Roosendaal zweert bij de pure smaken van deze prachtige keuken. Zo gebruiken we alleen de meest verse, eerlijke en smaakvolle producten welke worden gebruikt door onze echte Italiaanse chefs in de keuken. Bij Italiaans restaurant Adriatico in Roosendaal slaat klassiek Italië de klok. Denk aan de lekkerste pasta’s, pizza’s, carne, pesce en dolce. Daarnaast zijn er dagelijks suggesties buiten de kaart om. Houd je van de Italiaanse keuken? Dan moet je zeker eens komen proeven bij dit gezellige Italiaanse restaurant in Roosendaal!

italiaans restaurant in roosendaal

 

Italiaans restaurant Roosendaal

Italiaans Restaurant Adriatico in Roosendaal serveert enkel authentieke specialiteiten uit de Italiaanse keuken. Adriatico weerspiegelt een typische Italiaans Ristorante zoals men die kent in Italië. Denk dus aan gerechten als antipasti, pasta, pizza, carna en pesce. Stuk voor stuk met traditionele liefde bereid door onze Italiaanse chefs in de keuken. Uiteraard zijn er ook dagelijks diverse suggesties buiten ons menu om. In de sfeervolle, maar moderne ambiance van Italiaans restaurant Adriatico beleef je Italiaans eten op zijn best. Benieuwd naar al het lekkers wat Italiaans restaurant Adriatico in Roosendaal te bieden heeft?

Bekijk hier onze menukaart!

 

Tussenstuk2

Italiaans eten

Geeft u een glimlach

Echt Italiaans genieten.

Wanneer je bij dit Italiaanse restaurant in Roosendaal binnen stapt ervaar je gelijk de warme en vriendelijke sfeer. Het sfeervolle pand aan de Brugstraat in Roosendaal in combinatie met het vriendelijke personeel van Adriatico zorgt ervoor dat je een ontspannen smaakervaring kunt beleven. Zo voelt het alsof je je echt even waant in het zuiden van Italië met een vriendelijke Italiaanse ober aan de tafel. Bij Adriatico in Roosendaal helpen we gasten zoals we zelf ook graag geholpen willen worden. Open, vriendelijk en altijd met een glimlach. Wil je zelf de sfeer een keer ervaren bij ons Italiaanse restaurant in Roosendaal? Reserveer dan nu een tafeltje!

Nu reserveren!

italiaans eten in roosendaal - pizza

 

 

italiaans eten in roosendaal - pasta

Een divers menu voor een vriendelijke prijs.

Bij Adriatico kan iedereen terecht voor lunch of diner. Van zakelijke diners tot aan gezellige familie-uitjes. Onze gevarieerde menukaart biedt voor iedereen de meest smaakvolle Italiaanse gerechten voor een vriendelijke prijs. Zo geniet je bij dit Italiaanse restaurant in Roosendaal al voor €32,50 van een 3 gangenmenu. En voor een schappelijke prijs van €36,50 mag je hier nog een gang aan toevoegen. Met de suggestie van de dag bieden we onze gasten vaak een echt traditioneel Italiaans topgerecht. Zo waan je je even in Italië met de gerechten van de Italiaanse chefs van Adriatico. Met ons jonge, enthousiaste team verwelkomen wij graag iedereen om te komen genieten bij Italiaans Restaurant Adriatico in Roosendaal!

Nu reserveren!
Tussenstuk3

Geniet van de smaakvolle, Italiaanse keuken

Italiaans Restaurant Adriatico in Roosendaal