Italiaans Eten Roosendaal

Smaakvol Italiaans eten in Roosendaal

Welkom bij restaurant Adriatico

Waan je even in Italië

Met de Italiaanse gerechten van Adriatico

Adriatico is een sfeervol restaurant waar je kunt genieten van heerlijk Italiaans eten in Roosendaal. Vanuit ons restaurant, nabij het station en de bioscoop in Roosendaal, voorzien we onze gasten van de lekkerste, traditionele Italiaanse gerechten. Onze gepassioneerde Italiaanse chefs in de keuken zetten elke dag alles op alles om het lekkerste Italiaanse eten van Roosendaal op het bord te krijgen. Dit lukt ze omdat al onze gerechten worden bereid met verse, eerlijke en smaakvolle producten. Dat in combinatie met een goede sfeer en een klein beetje liefde van de chef zorgt voor de succesformule van Italiaans restaurant Adriatico in Roosendaal. Op zoek naar een sfeervolle plek om Italiaans te eten in Roosendaal? Ben je net als ons gek op Italiaanse gerechten? Dan moet je zeker eens bij Adriatico zijn geweest.

 

De beste antipasti in Roosendaal

Een van de toppers uit de Italiaanse keuken is natuurlijk de antipasti. Voor italiaans eten in Roosendaal moet je dan ook eens de antipasti van Adriatico geproefd hebben. Het smaakvolle antipasti menu bij Italiaans restaurant Adriatico varieert van carpaccio tartufato tot caprese di bufala en van gamberetti of een echte Italiaanse minestrone soep. Maar uiteraard behoort ook een lekkere proeverij van verschillende antipasti van het huis tot de mogelijkheden. Zo begin je optimaal aan een avondje genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten in Roosendaal.

Bekijk hier onze menukaart!

 

Tussenstuk2

Italiaans eten

Geeft u een glimlach

Pasta & Pizza

Wie denkt aan Italiaans eten denkt al snel aan pasta en pizza. Wanneer je zin hebt om een avondje heerlijk Italiaans te eten in Roosendaal dan is Adriatico een echte aanrader. Zeker wanneer je van pasta’s of pizza’s houdt, want onze Italiaanse chefs weten maar al te goed een unieke pasta of pizza op tafel te zetten. Wat denk je van een lekkere Frutti di Mare of en smaakvolle Canneloni? Of misschien toch een krokant gebakken Calzone of pizza Carpaccio? Voor de lekkerste Italiaanse pasta en pizza moet je bij Adriatico in Roosendaal zijn! Een avondje of middag genieten van Italiaans eten in Roosendaal begint hier.

Nu reserveren!

 

 

Carne & Pesce

Ook voor de liefhebbers van carne & pesce voorziet het menu van Italiaans restaurant Adriatico in de lekkerste gerechten. Van de klassieke ossobucco tot een rijkelijke Filetto Gorgonzola e tartufa als vleesgerechten. Varieert het tot scampi’s en filetto di branzino bij de visgerechten. Kortom, voor de liefhebbers van Italiaanse vis of vlees ben je bij Adriatico in Roosendaal aan het juiste adres.

Nu reserveren!
Tussenstuk3

Genieten van Italiaans eten in Roosendaal

Welkom bij Adriatico!